Blog

Někdy se jen tak probudím a vlastně nemám plán. Není to často, ale stane se to. Najednou mám čas, nejsem pod tlakem událostí a tak mě atakují myšlenky a nápady. A chtěl bych něco tvořit, ale na to nejsou domluvení lidé, rekvizity, prostory a tak, pokud ten pud něco tvořit nebyl příliš unáhlený, prostě jen tak vyrazím ven.

Život je plný náhodných setkání a událostí, které nám osud staví různě do cesty. A je jen na nás, jak se s těmito příležitostmi vypořádáme a jak je využijeme. Někdy je však obtížné okamžitě rozeznat, co je pro nás skutečně dobré a co ne. Některé příležitosti však září jako jasné hvězdy od prvního okamžiku a přestože se mohou zdát...

Pokud raději posloucháte, než čtete, můžete si článek pustit jakou audioverzi - najde ji na konci článku

Ahoj, mnozí víte, že jsem fotograf a nyní bych rád bych našel vizážistku z Plzně nebo blízkého okolí na dlouhodobou spolupráci.

Čvn 23

Nem értem

Myslím, že to bylo něco takového. Něco, čemu jsem vůbec nerozuměl, ale stejně si myslím, že jsem pochopil :-)

Dnes bych se s Vámi rád podělil o naše neuvěřitelné dobrodružství při lovu Elfů v nádherném prostředí kokořínského kraje. Ano, slyšíte dobře, lovili jsme Elfy! Ale ne, nejsme úplně šílení magoři, spíš jsme si jen vytvořili vlastní příběh a vyrazili do přenádherného a tajemného Máchova kraje, který je pro pohádkové snění přímo stvořený.

Tohle je vážně na zamyšlení a podle mě nikdo neví, jak tohle všechno dopadne. AI se pomalu ale jistě dostává do všech aspektů našeho života, ale svět fotografie se teď právě mění od základu.

Náš svět je plný úžasných zdrojů světla, které mohou poskytnout nekonečné možnosti pro kreativitu a umělecký výraz. Jeden z nejzajímavějších způsobů, jak si s tímto světlem hrát a vytvářet ohromující fotografie, je použití zábleskového světla. Pro mě osobně je tato technika nejen zábavná, ale také inspirující.

TFP je skvělá příležitost pro modelky a fotografa pracovat společně a vzájemně si pomáhat k dosažení svých cílů.

Kdo by asi tak řekl, že tahle holka učí....... děti......... hrát ......... na violoncello!

Dívám se do tmy na všechny své prohry, u toho buší mi srdce, asi trochu prudce.

Focení je specifická disciplína. Umí jí totiž každý. Stačí jen zmáčknout správný čuflík na přístroji. Když ale jedete fotit Miss ČR, účastnici Miss World, která se ve finále umístila mezi nejkrásnějšími 15 ženami světa, majitelku titulu Miss Perfect body, Miss Eyewear beauty a majitelku hlavního titulu Miss Tourism Cosmopolitan International v...

Často hledám zajímavá, krásná a neokoukaná místa, která by přitom ještě nejlépe byla zcela opuštěná. No, dobře, rozumím, hledám tedy kompromisy. Jedním takovým se mi zdá být zatopený bývalý kamenolom v Hradci u Stoda. Splňuje od každého mého požadavku něco a je to úžasné místo nejen pro letní zevlování na sluníčku, ale i pro pořizování fotek v...